Skip to content

Visuele inspectie op afstand met Cyclomedia

Standaard is in Agrimeter de interactieve beeldbank Cyclomedia opgenomen. Deze beeldbank geeft u actuele en historische beelden vanuit de lucht in een kwalitatief hoogwaardige resolutie. Bijzonder van de luchtbeelden is dat u niet alleen een bovenaanzicht heeft, maar ook een zijaanzicht van 45 graden. Op deze manier ziet u niet slechts de daken, maar een duidelijk beeld van het onroerend goed.

meestal zijn de gebouwen van vier verschillende kanten te zien waardoor een 360 graden beeld ontstaat. Ideaal voor een snelle inspectie of om te beoordelen of het object geschikt is als referentie-object. Het is niet meer nodig om langs te rijden om het object te beoordelen.

Het openen van Cyclomedia doet u door een perceel te selecteren en op het oog (geel gemarkeerd) te klikken in het informatievenster:

Vanaf hier komt u in de Cyclomedia viewer. Vanuit de viewer kunt u kiezen voor 3 aanzichten. Bovenaanzicht, zijaanzicht en vanaf de grond. Onderstaand een voorbeeld van het zijaanzicht van een object.

 

Bijzonder handig is dat er ook historisch materiaal aanwezig. Zo kan in dit geval zichtbaar gemaakt worden dat een loods (van de buren in dit geval) gebouwd is in 2014.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Cyclomedia? Op donderdag 8 mei om 10:00 organiseren wij een webinair over het gebruik van Cylomedia in Agrimeter. Deze zal circa 20 tot 30 minuten duren. U ontvangt hierover binnenkort meer informatie. Wilt u zich alvast opgeven? Mail dan naar info@agrimeter.nl met het verzoek voor deelname aan de webinair Cyclomedia in Agrimeter.

Probeer het direct