Skip to content
Update-tarieven-agrimeter

Vier nieuwe Agrimeter updates

Eigen transacties invoeren

Hoe u zelf een transactie kun aanmaken zie u in deze video:  https://vimeo.com/648506583

Bij de openbare gegevens kunt u aangeven wat voor type transactie het betreft. Het woordje ‘openbaar’ is in dit geval strikt genomen niet van toepassing omdat de transactie immers alleen voor uzelf en de collega’s waarmee u uw dossiers deelt zichtbaar zijn. In een latere versie worden de transacties (maar niet de inhoud) wel zichtbaar op de kaart. Wilt u dit niet, maak dan gebruik van de optie om het dossier te verbergen voor andere gebruikers.

Een eigen transactie(s) op de kaart wordt middels een roodkopere kleur zichtbaar gemaakt.

Extra mogelijkheden bij percelen

U kunt nu direct vanaf uit het perceelvenster doorklikken naar drie kaarten:

  • Via de button Bodemloket wordt u direct doorgelinkt naar het bodemloket.
  • Via de bliksem button wordt u direct doorgestuurd naar de capaciteitskaart van het elektriciteitsnetwerk. Hierop kunt u in een oogopslag zien in hoeverre er nog mogelijkheden zijn om (zakelijk) energie terug te leveren aan het net.
  • Via de bel button wordt u direct doorgestuurd naar de kaart ‘Grootschalige stikstofdepositie’ op atlasnatuurlijkkapitaal.nl.

Zodra het mogelijk is om te deep-linken (zodat u direct op de juiste plaats staat) zullen wij dit ook mogelijk maken. Tot die tijd wordt u naar de algemene kaart doorgestuurd en moet u zelf de juiste locatie opzoeken.

Aanpassingen transactie filter: filter op eigen en gedeelde dossiers

Bij het filteren van transacties is een extra mogelijkheid toegevoegd waardoor u nu ook kunt selecteren op eigen dossiers en de dossiers van derden die hun dossier met u hebben gedeeld.

 

In het kort de betekenis van alle icoontjes:

Grijs: toon alle dossiers.
Groen: toon alle dossiers die door mij of een collega verrijkt zijn.
Lichtblauw: toon alle dossiers die door mij of een collega die dossiers met mij deel verrijkt zijn.
Donkerblauw: totaal alle dossier die door mij verrijkt zijn.

Selecteren op favorieten verplaatst

Om ruimte te maken voor het filteren op dossiers is de filtermogelijkheid voor favorieten verplaatst naar het menu favorieten. Hier vindt u de ster waarmee u in een keer al uw favorieten op de kaart kunt tonen.