Skip to content

Gebruikersbijeenkomst

De vakantie is weer voorbij, dus tijd om op zoek te gaan naar verbeteringen voor Agrimeter. En wie kan ons beter input geven dan de gebruikers van Agrimeter? Daarom nodigen wij u graag uit voor de gebruikersbijeenkomst op vrijdag 15 oktober 2021, in Lelystad. De bijeenkomst is tussen 14:00 en 16:00 uur. De inloop begint om 13:45 uur.

Wat houdt de bijeenkomst in?
Tijdens deze Agrimeter bijeenkomst vragen wij uw input. Agrimeter is continu in ontwikkeling, want we maken Agrimeter voor u, maar ook met u. En juist daarom gaan we graag met u in gesprek. Wat zou u anders willen zien in Agrimeter, zodat het product nog completer of beter wordt? Is er bijvoorbeeld behoefte aan bepaalde data die u graag zou zien in Agrimeter?

We maken graag gebruik van uw stem en inzichten. De meeting is fysiek, daarom zijn er maximaal 8 plekken beschikbaar, meld u dus snel aan. Uiteraard houden wij de RIVM-richtlijnen in acht.

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis en is inclusief een drankje. Daarnaast kunt u ook gratis parkeren voor de deur. Om u aan te melden stuurt u een e-mail naar info@agrimeter.nl.