Skip to content

Bent u op zoek naar agrarische grond te koop en te huur in Nederland? Op Agrimeter en Vastgoedvanhetland.nl vindt u het meest complete aanbod met verschillende soorten aanbod. Denk hierbij aan landbouwgrond, landelijk wonen of bedrijfsmatig. Beroepsvereniging Vastgoedpro heeft 2 makkelijke tools beschikbaar gesteld om agrarisch vastgoed aan te kunnen bieden, te kunnen verhuren, te kunnen verkopen en te kunnen organiseren. Kijk hieronder voor meer informatie over betreffende producten.

 

Agrimeter

Agrimeter is een joint venture van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en Vastgoedpro. Onze klanten zijn rentmeesters, taxateurs, makelaars en andere partijen die geïnteresseerd zijn in de waarde van agrarisch onroerend goed.

Onze missie is om gebruikers de mogelijkheid te geven hun eigen transactiedatabase te organiseren, visueel inzichtelijk te maken, te delen en te verrijken middels vastgoedinformatie uit openbare en betaalde bronnen. Via Agrimeter vindt u informatie omtrent agrarisch vastgoed en hoe dit vastgoed gewaardeerd wordt. Ook kunt u middels Cyclomedia via HR-beelden objecten bekijken zonder een stap buiten de deur te zetten.

 

Vastgoed van het land

Vastgoed van het land is een initiatief van Vastgoedpro, de Nederlandse beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs.

Alle makelaars en rentmeesters in Nederland kunnen hun aanbod gratis op Vastgoedvanhetland.nl plaatsen. De site is de meest gespecialiseerde en grootste onafhankelijke website van Nederland met aanbod van grond, bedrijven en woningen in de agrarische sector. Het doel van deze site is om de markt een onafhankelijk platform te bieden en de verbindende factor te zijn tussen marktpartijen. Daarom is iedere makelaar en rentmeester met relevant aanbod van harte welkom. Met gelijke voorwaarden voor iedereen.

Vastgoed van het land is uniek in zijn soort omdat de site voorziet in de specifieke wensen van de markt waarvoor de site bedoeld is:

  • Met de zoekmachine kunt u zoeken in groot aantal specifieke type agrarische bedrijven
  • De mogelijkheid voor de aanbieder om alle gebouwen op het terrein apart te benoemen en te presenteren
  • Per object is een uitgebreide beschrijving zichtbaar en zijn door de aanbieder een uitgebreid aantal kenmerken in te voeren

Dus, heeft u Agrarische grond te koop of zoekt u agrarische grond? Surf dan naar: www.vastgoedvanhetland.nl.