Skip to content
Interfarms

Review Interfarms | Agrarische database Agrimeter

In de afgelopen week hebben wij een mooie review ontvangen van Jurjen Nannenga van Interfarms. Deze recensie hebben wij inmiddels geplaatst op onze website. Interfarms geeft op hun website het volgende aan over hun organisatie:

Interfarms richt zich sinds 1997 op de aan- en verkoop van boerderijen en landbouwgrond in Nederland en het buitenland, voor zowel boeren als investeerders. Voor de aankoopbegeleiding van een boerderij in het buitenland beschikken wij over een sterk en deskundig netwerk van Nederlandssprekende vastgoedconsultants in meer dan 12 landen, verspreid over drie continenten. Binnen Nederland heeft Interfarms een franchiseorganisatie van gerenommeerde en zelfstandige makelaarskantoren. De aangesloten agrarisch makelaars beschikken over veel agrarische kennis en ervaring in hun regio en wisselen hun expertise actief uit binnen het Interfarms netwerk.

Jurjen Nannenga zei zelf over Agrimeter:

Snel alle percelen van één transactie met transactieprijs op één satellietbeeld.

Op termijn is Agrimeter een mooi archief met referenties, die te allen tijde is te benaderen.

Door het gebruikmaken van Agrimeter gecombineerd met de beelden van Cyclomedia hebben wij met ons kantoor een efficiëntieslag kunnen maken.

Wij zouden het waarderen als u ook een recensie voor ons achter zou laten. Zoals u hierboven ziet, hoeft een recensie niet lang te zijn. U kunt de recensie simpel achterlaten door het contactformulier in te vullen.