Skip to content

Koppeling tussen Agrimeter en Kate Innovations

De afgelopen tijd is gewerkt aan een API-koppeling tussen Agrimeter en KATE Innovations. Daarmee gaan gebruikers van Agrimeter en KATE Innovations nog efficiƫnter werken. De koppeling tussen de twee systemen zorgt ervoor dat gegevens van referentieobjecten direct worden ingelezen. De taxateur hoeft de adresgegevens, kenmerken, en transactiegegevens niet meer handmatig in te voeren. De koppeling is inmiddels live.

Expert op gebied van agrarisch en commercieel vastgoed
Kate Innovations is een softwareleverancier van taxatiesoftware. De focus bij KATE Innovations ligt op het efficiƫnt kunnen uitvoeren en rapporteren van taxaties van agrarisch en commercieel vastgoed. Daarnaast geeft KATE Innovations de mogelijkheid aan taxateurs om taxaties in SBRL aan te leveren bij banken via SBR NEXUS.

Branchebreed data delen
Agrimeter en KATE Innovations werken vanuit de overtuiging dat het essentieel is om branchebreed data te delen om zo tot een hoogwaardige database te komen. Gebruikers van Agrimeter hebben de mogelijkheid om naast de beschikbare informatie vanuit het systeem op objectniveau een eigen dossier toe te voegen met media, kenmerken, omschrijvingen, gebouwinformatie, bedrijfsspecifieke gegevens en meer. Het dossier kan op aanvraag door andere Agrimeter gebruikers worden geraadpleegd.

Bekijk hieronder de instructievideo: