Skip to content

Agrimeter bedient volledige markt

Een week na de lancering op 12 augustus wordt duidelijk dat het systeem dat ontwikkeld is door de NVR en Vastgoedpro ook landelijk wordt omarmd. Het systeem Agrimeter voorziet in de wens van agrarische makelaars, taxateurs en rentmeesters om referentieobjecten te beheren en wordt gebruikt door kantoren uit het hele land. Het is een branche breed systeem, gebruikers zijn zowel afkomstig van de NVM, VBO, Vastgoedpro als van de NVR.

Rob Overduin, operationeel manager bij Vastgoedpro en architect van het systeem, is hier trots op. “Dit voldoet precies aan de doelstelling die we hadden met het bouwen van het systeem. Agrarische makelaars hebben baat bij samenwerken. Het is mooi om te zien dat dat ook werkt.” De tool geeft de mogelijkheid om referentieobjecten te beheren, maar desgewenst ook te delen. Daarbij kan het kantoor zelf bepalen met wie het informatie deelt. Samenwerking wordt daarmee optimaal gefaciliteerd.

Het systeem is sinds 12 augustus beschikbaar voor iedere agrarische professional in Nederland. U kunt direct een abonnement afsluiten via: https://login.agrimeter.nl/register.