Skip to content

Meld u nu aan voor een gratis proefabonnement

Agrimeter is de meest complete agrarische vastgoeddatabase van Nederland. Veel van onze gebruikers willen en kunnen niet meer zonder Agrimeter.

Wilt u ook weten wat Agrimeter voor u kan betekenen? Maak dan nu gebruik van de tijdelijke mogelijkheid voor een gratis proefabonnement van een maand. Hierbij ontvangt ook een gratis training via Zoom. Zo kunt u eenvoudig en vrijblijvend kennismaken met mogelijkheden van Agrimeter. We garanderen u dat u veel tijd gaat besparen.

U kunt zich hier aanmelden voor een gratis proefabonnement van een maand, waarbij we u ook een gratis training geven. Na een maand zult ook u zien dat Agrimeter een schat van informatie levert en heel veel tijd bespaart.

Vele bronnen

Agrarisch transacties zijn complex. Prijs en datum zegt immers maar weinig. Direct inzicht in de transportakte, de bebouwing op het perceel en de geteelde gewassen in de afgelopen jaren zijn slechts enkele zaken die u minimaal wilt weten. In Agrimeter kunt u deze en vele andere zaken direct raadplegen dankzij directe koppelingen met het Kadaster, de aanwezigheid van hoge resolutie beeldmateriaal, gewassenkaart en bodemkaarten. U kunt zelfs de percelen raadplegen ten tijden van de transacties, zelfs als zij deze daarna zijn samengevoegd of gesplitst.

Waar u normaal vele databases en bronnen moet raadplegen kunt u deze in Agrimeter direct inzien. Zo bespaart u veel tijd en heeft u sneller inzicht door overzichtelijke informatie op één plaats.

Alle antwoorden

Met Agrimeter kunt u binnen één systeem al die informatie vinden en ook direct overzichtelijk in een dossier opslaan, zodat bijvoorbeeld collega’s er ook gemakkelijk mee kunnen werken. Transacties opzoeken, vergelijken en verrijken met uw eigen documenten: het is allemaal achter uw beeldscherm te vinden. Maar ook de kadastrale informatie (en kaarten) van elk object is op te vragen (zonder kosten!). Zelfs haarscherpe 3D-beelden van het object – van boven en in een hoek van 45 graden – zijn in slechts een paar klikken te zien. Tot tien jaar terug, zodat ook wijzigingen in bebouwing helder zijn. En wilt u weten wat er op de grond eerder werd verbouwd aan gewassen, de bodemkaart raadplegen en het bestemmingsplan inzien? Ook dat kan!

Gratis proefabonnement

Wilt u zelf een maand lang gratis ervaren hoe het is om met Agrimeter te werken? Geef uzelf dan hier op voor het proefabonnement.

Wilt u eerst meer informatie? Bel ons dan op 0320 – 33 15 90 of stuur een mail naar info@agrimeter.nl.